Bylinky, plody a houby. Jak je rozeznat, sbírat a jíst

289 Kč 262,73 Kč bez DPH
Na objednávku

Bylinkový salát třeba z kopřiv a sedmikrásek se připraví snadno, ale už jste někdy vyzkoušeli vlastnoručně pečený chleba z černého bezu, kořeněný olej z česneku medvědího, chutné brambory s bršlicí? Příroda před naším prahem je plná kulinářských pochoutek! Nemusíme jít až do pravěku za poznáním toho, co všechno naši předkové dokázali z okolní přírody pro sebe využít k snědku. Stačí vyzvědět od babiček nebo prababiček, zvláště pokud žily na venkově, co všechno z rostlin, které byly všude kolem, uměly jejich maminky nebo babičky zužitkovat v kuchyni. Jak byliny, lesní plody a houby nejen bezpečně poznáte, ale také čerstvé a chutně zpracované přinesete na stůl, to najdete v této praktické příručce.

Jméno značky: Víkend
Kategorie: Zdraví
Autor: Eva a Wolfgang Dreyer
EAN: 9788074330216
ISBN: 978-80-7433-021-6
Rok vydání: 2010

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: