Domácí řeznická kuchařka

Domácí řeznická kuchařka
299 Kč –10 %

Tradiční recepty z vepřového, hovězího a skopového

270 Kč 245,45 Kč bez DPH
Skladem

Milujete klasické domácí zabijačkové výrobky? Udělejte si je sami! Kniha plná návodů, jak si vyrobit jelita, jitrnice, tlačenky, paštiky, klobásy, párky, salámy, šunky, prejt, ovar a další. Vše zvládnete udělat i v bytě, nepotřebujete vesnický dvorek ani prasátko, stačí pouze nakoupit si suroviny a pustit se do díla. Ale pokud budete chtít, podle této knihy můžete aktivně pomáhat řezníkovi při opravdové zabijačce, protože postupy, jak na to, zde najdete také. Navíc zde naleznete kapitolu, jak si postavit domácí udírnu a návod na uzení domácích výrobků, a také kapitolu s velmi starými zabijačkovými recepty. Tato kniha je novým, aktualizovaným vydáním klasické Řeznické kuchařky autora Josefa Dušátka z roku 1991.

Jméno značky: Computer press
Kategorie: Kuchařky
Autor: Josef Dušátko
EAN: 9788026409953
ISBN: 978-80-264-0995-3
Rok vydání: 2016

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: