Jak se dělá cidre, calvados, pommeau

269 Kč 269 Kč bez DPH
Na objednávku

Zpracování jablek na mošt má již dlouholetou tradici. V poslední době se stále častěji zpracovávají jablka na ovocný destilát – jablkovici.

Jenže pozor – jablkovice není věhlasný calvados, ten skvělý nápoj tmavě jantarové barvy, jemné chuti a vůně jablek! Calvados, to je vznešený příbuzný naší jablkovice. Proč tedy nezkusit trochu experimentovat a povznést náš destilát do ušlechtilého stavu?

Krok za krokem vede k tomuto cíli čtenáře zkušená odbornice doc. ing. Helena Uhrová, CSc. Píše o historii, přípravě i použití nápojů, jako jsou cidre, calvados a pommeau. Připojuje zajímavé recepty na jídla a nápoje připravené s použitím calvadosu.

Jméno značky: Víkend
Kategorie: Vinařství, pivovarnictví, lihovarnictví
Autor: Helena Uhrová
EAN: 9788074331510
ISBN: 978-80-7433-151-0
Rok vydání: 2016

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: