Pokud si chcete pochutnat na vynikajících lahůdkách z ryzců, držíte v ruce správnou knihu. Naučí vás poznávat jedlé a také léčivé druhy ryzců, které u nás můžete v průběhu houbařské sezony najít.
Vedle zasvěceného textu vám k tomu pomohou barevné fotografie šedesáti druhů a základní informace o dalších dvaceti u nás běžně rostoucích druzích ryzců. Součástí knihy je kuchařka s mnoha fotografiemi, osvědčenými recepty a odbornými radami, jak z nasbíraných ryzců připravit pro vás i vaše přátele výtečné kulinářské speciality.
Jméno značky: | EMINENT |
---|---|
Kategorie: | Botanika |
Autor: | Aleš Vít, Jiří Hák, Jiří Kovač, Radomír Socha |
EAN: | 9788072814947 |
ISBN: | 978-80-7281-494-7 |
Rok vydání: | 2015 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář