Síla přírodní fermentace

Síla přírodní fermentace
297 Kč –10 %

Jedinečná chuť a léčivá síla živých kultur

268 Kč 243,64 Kč bez DPH
Skladem

Autor popisuje, jak na domácí výrobu kysaných mléčných produktů, představuje základní postupy na výrobu sýrů, věnuje se kváskovému pečivu, luštěninám či nastiňuje variabilitu přípravy kysaného zelí i jiné nakládané zeleniny. Mnohdy se během svého vyprávění pozastaví nad tradicemi nejrůznějších světových kultur. V knize nechybějí ani skutečně jednoduché techniky na domácí výrobu piva, vína i octa (spolu s recepty na cider, medovinu i šumivé víno). S téměř stovkou receptů je neobsáhlejší a nejšířeji pojatou knihou o fermentovaných potravinách, která kdy byla publikována.

Jméno značky: Grada
Kategorie: Kuchařky
Autor: Sandor Ellix Katz
EAN: 9788024752143
ISBN: 978-80-247-5214-3
Rok vydání: 2015

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: