Technologie potravin. Přehled tradičních potravinářských výrob

590 Kč 536,36 Kč bez DPH
Na dotaz

Kniha Technologie potravin – Přehled tradičních potravinářských výrob vychází jako aktualizovaný a doplněný text knihy Technologie potravin – Co byste měli vědět o výrobě potravin? z roku 2009. Je určena všem, kdo mají zájem získat informace o výrobě potravin a jejich kvalitě a měla by sloužit rovněž jako zdroj základních informací pro odbornou i laickou veřejnost. Tato kniha je souhrnným přehledem tradičních a zároveň i současných potravinářských technologií, rozděleným do 8 kapitol a nově je doplněna rejstříkem odborných pojmů, který umožňuje
čtenáři rychlou orientaci v textu a anglickým souhrnem.
• Evropská technologická platforma – východiska pro výzkum v oblasti potravinářství
• Obecné zásady výroby potravin
• Konzervace potravin a technologie masa
• Technologie mléka a mlékárenských výrobků
• Technologie olejů, tuků, detergentů a kosmetiky
• Fermentační technologie
• Technologie sacharidů
• Výroba pochutin a zpracování suchých plodů

Jméno značky: Key Publishing
Kategorie: Kuchařky
Autor: Kadlec Pavel, Melzoch Karel, Voldřich Michal a kol.
EAN: 9788074181450
ISBN: 978-80-7418-145-0
Rok vydání: 2013

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: