Technologie výroby sladu a piva - CD-R

PDF verze učebnice na CD druhé vydání

200 Kč 165,29 Kč bez DPH
Skladem

Obsahuje:Sladovnický ječmen. Příjem, čištění a třídění ječmene. Máčení ječmene. Klíčení ječmene. Hvoždění sladu. Odkličování a skladování sladu. Výroba speciálních sladů. Sladové výtažky. Náhražky sladu. Slad. Chmel a chmelové výrobky. Varní voda. Čištění a šrotování sladu. Sypání na várku. Varní zařízení. Vystírání a rmutování. Scezování sladiny. Chmelovar. Zvláštní postupy výroby mladiny a ostatní zařízení varny. Mladinová linka. Kvašení a dokvašování piva. Mikrobiologická kontrola. Filtrace piva. Trvanlivost a úprava před stáčením. Plnění piva do láhví a plechovek. Stáčení piva do sudů. Čištění a dezinfekce v pivovarech. Hotové pivo. Ostatní provozy sladoven a pivovarů. Systém HACCP a normy ISO 9000. Distribuce piva

Jméno značky: Výzkumný ústav pivovarský a sladařský, a.s.
Kategorie: Vinařství, pivovarnictví, lihovarnictví
Autor: Karel Kosař, Stanislav Procházka a kolektiv autorů
ISBN: 978-80-86576-52-7
Rok vydání: 2012

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: