Kniha vznikla ve spolupráci s Českou zemědělskou univerzitou v Praze. Snahou knihy je poukázat na propojenost faktorů prostředí, vlastní zemědělské produkce a vyrobených potravin, ať již jde o jejich množství (včetně výhledů do budoucna), nebo kvalitu. V první část je o seznámení s historií, současným i budoucím významem zemědělství a zasazení produkce do kontextu prostředí. Druhá část je věnována produkčním systémům a třetí potravinám a způsobům zpracování zemědělských produktů. Zajímavé informace v knize naleznou nejen studenti středních škol, jímž je především určena, ale i široká veřejnost, která se v jediné knize získá ucelený přehled.
| Jméno značky: | Profi Press |
|---|---|
| Kategorie: | Zemědělství |
| EAN: | 9788086726984 |
| Autor: | Jana Poláková, Josef Holec |
| Rok vydání: | 2019 |
| Vazba: | vázaná |
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
